Clubinfo

De werking van FC Goalgetters steunt op de inzet van een 50-tal vrijwilligers, actief in verschillende werkgroepen. Het bestuur van FC Goalgetters bestaat o.a. uit de coördinatoren van deze werkgroepen.

Heb je interesse om mee te werken in één van de werkgroepen, neem dan contact op met één  van onze bestuursleden of mail naar fcgoalgetters@gmail.com.

Clubbestuur

Voorzitter : Freddy Accoe

Ondervoorzitter : Aurèle Welvaert

Secretaris / Gerechtigd correspondent : Claus Verdonck

Penningmeester : Roger Dewilde

Bestuursleden :
Peter Verheecke
Kristof Trenson
Luc De Meyere
Inge Minnaert
Marion Van De Moere
Stefan De Bie
Frank Verstraete
Johan van den Bossche
Nick Piepers
Jonas Hoornaert
Wesley Roman

Werkgroepen

Werkgroep Sportief
Werkgroep Kantine
Werkgroep Jeugd
Werkgroep Evenementen
Werkgroep PR
Werkgroep Infrastructuur

We stellen u met veel trots ons de mensen voor die onze jeugd de kennis, en het plezier van voetbal bijbrengen. Dankjewel trainers en afgevaardigden…

Historiek FC Goalgetters

De Goalgetters ontstonden uit een caféploegje dat verzamelde ‘bij Madeleine’ in de Dorpsstraat. FC Goalgetters werd officieel opgericht in 1974 en ging aan de slag in het toenmalige Katholiek Sportverbond (ook wel ‘het KVS’ genoemd). Het kleine terrein aan de Smissestraat was getuige van heel wat succesrijke jaren, met veel publieke belangstelling.

In 1981 stapte de club over naar de Belgische Voetbalbond en nam zijn intrek in een nieuwe accommodatie aan de Celiekerkweg. Landbouwer Herman De Craene stelde zijn grond ter beschikking en bestuur en supporters bouwden eigenhandig een kantine en kleedkamers. Het was wachten tot 1988 voor een eerste sportief hoogte hoogtepunt met een titel in vierde provinciale. In de volgende decennia werd Sente een echte ‘liftploeg’ tussen vierde en derde provinciale.

In januari 2016, halfweg het voetbalseizoen, konden de Goalgetters dan eindelijk aan de slag in de gloednieuwe, gemeentelijke accommodatie ’t Sentrum aan ’t Singelken, vlakbij de dorpskern.

De nieuwe locatie met twee volwaardige terreinen en kleinere oefenpleintjes gaf een echte boost aan de werking van de club, die al enkele jaren kon steunen op een sterke jeugdwerking.

In het seizoen 2017-2018 gaat FC Goalgetters in competitie met ruim 20 ploegen en bereikte het een absoluut sportief hoogtepunt: FC Goalgetters Sint-Laureins mocht voor het eerst in zijn bestaan aantreden in tweede provinciale !

In memoriam
Noël Verheecke
1934 – 2019